17è SOPAR SOLIDARI SÍNDROME DE RETT 25/11_Hotel W

Tornar a Actualitat

17è SOPAR SOLIDARI
SÍNDROME DE RETT

amb tu elles són +

Enguany s’ha celebrat la 17a edició del Sopar Solidari de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett per donar a conèixer i sensibilitzar a la ciutadania sobre les necessitats que pateixen les noies afectades per aquesta malaltia.

L’esdeveniment va tenir lloc el divendres 25 de novembre a les 20.30 h a l’Hotel W Barcelona.

El sopar va comptar amb l’assistència de 446 persones / 43 empreses col·laboradores / 17 voluntaris.

Ens hi va acompanyar  la Consellera a la Presidència, Sra. Neus Munté, el Sr. Joan Ramon Ruiz, Director General de Protecció Social, la Sra. Mònica Ribas, Subdirectora general d’Atenció i Promoció de l’Autonomia Personal, i la Sra. Candela Calle, Directora General Institut Català de la Salut

El Tomàs Molina va conduir l’acte i la Raquel Lúa, del Taller de Músics, va aportar la seva música.

Els diners recaptats aniran destinats a teràpies, tractaments i promoció de l’autonomia personal de les afectades. L’entitat té com a objectiu aconseguir una qualitat de vida de les nenes afectades i un lloc de trobada per a les seves famílies.

Moltes gràcies per fer-ho possible!

 

_g9a5324   _g9a5361   _g9a5316      _g9a5425   _g9a5381   _g9a5321     5_colaboradors   6_gracies